_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...      ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een vrijdag in januari
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Hapje met tonijnsalade

(K)

   
1 snede bruin brood
Tonijnsalade


Volgens recept 
Recept openen voor dit gerecht

Brood toasten
en in stukjes snijden
    

  
Met glas droge sherry

 

Domecq Fino N°2
Jerez de la Frontera
Espagna
  

Spaghetti Bolognese

(W)

   
100 gr pasta
1 portie spaghetti saus
(eigen bereiding uit diepvries)

Pasta 'al dente' koken

Spaghetti saus opwarmen
in microgolf

  
Met glas droge rode wijn

 

Reserva Privada
Viña Tarapaca
Chili
  

Thee

   
Black tea Ceylon
   
   
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
   

Met suikerwafel

  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
20u00 - 22u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina