_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...   Zeebaars   ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een zaterdag in februari
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Gemengd slaatje

(K)


Groene krulsla
1 wortel, 1 tomaat
Vinaigrette

Slaatje samenstellen
Variante van recept  Recept openen voor dit gerecht

  
Met glas droge witte wijn

 

Duc de Lerme
Chardonnay
France
  

Goudbrasem in paprikasaus
Gekookte rijst

(W)

   
1 goudbrasem (dorade)
Tomaat, paprika, ajuin
120 gr rijst


De vis klaarmaken
Variante van recept  Recept openen voor dit gerecht

 De rijst koken

Espresso
met stukje chocolade

   
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Espresso)
1 stukje pure chocolade 70%   
   
Koffiebonen malen
(koffie zetten met Italiaans espresso kannetje)
   

Met stukje chocolade

  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
19u00 - 21u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina