_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...   hespenrolletjes met witloof   ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een zondag in februari
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Slaatje en
toast met haringsalade

(K)


Groene krulsla, toastbrood
75 gr haringsalade

Slaatje samenstellen
Variante van recept  Recept openen voor dit gerecht

  
Met glas water

 

Hespenrolltjes met prei
Aardappelpuree

(W)

   
2 stukken wit van prei
2 sneden gekookte hesp
kaassaus
aardappelen
(extra puree voor diepvries)


Hespenrolletjes klaarmaken
Variante van recept   Recept openen voor dit gerecht

Puree maken
 Korte uitleg bij dit gerecht
   

  
Met glas droge rode wijn

 

Château Bois de Meneau
Bordeaux rouge

France
  

Thee

   
Black tea Ceylon
   
   
Thee zetten
(met theeblaadjes in thee-ei)
   

Met stukje cake

  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
12u00 - 14u00 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina