_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Menu .. Gerecht .... Recept ...... Elke dag anders

  
Ik kook iedere dag voor 1 persoon.
Vandaag had ik op mijn menu : enkele restjes,
voldoende creativiteit, een beetje tijd en veel smaak.
  

 

  
Wat eet ik vandaag ?   ...   Lamsragout   ...   heb je geen inspiratie meer ?
  
  
Menu voor één persoon op een woensdag in oktober
  
  
Welk gerecht kan ik nu eens klaarmaken ?   ...   hier enkele nieuwe ideeën !
  
Gerechtje Ingrediënten  Bereiding Opdienen

Bordje Italiaanse Veneto

(K)

   
4 sneetjes salami Veneto
10 gr boter
1 zoetzure augurk
Stuk ovenkoek
   
   
Op bordje schikken
   

  
Met glas droge witte wijn

 

Duc de Lerme
Sauvignon Blanc
Vin de Pays d'Oc
France
  

Lamsragout
Aardappelpuree

(W)


   
Een portie lamsragout
(eigen bereiding uit diepvries)

Een portie aardappelpuree
(eigen bereiding uit diepvries)
   
   
Lamsragout   Recept openen voor dit gerecht
en aardappelpuree
opwarmen in microgolf
   

  
Met glas droge rode wijn

 

Roodenberg
Western Cape
South Africa
  

Mattentaart
Koffie

   
2 eetlepels koffiebonen
(Graindor Mokka)

1 mattentaart   
  
   
Koffiebonen malen
(koffie zetten)
   
   
Met mattentaartje   
  
  
Een dagschotel voor 1 persoon kan dus wel degelijk gevarieerd en verrassend zijn
  
20u00 - 21u30 ( K ) = koud gerecht ( W ) = warm gerecht Menu klaargemaakt  voor  1  persoon
  
en natuurlijk kan dit ook als menu voor 2 of meer personen klaargemaakt worden.
  

*   Klik op  Recept openen voor dit gerecht  voor recept   *                        *   Klik op  Korte uitleg bij dit gerecht  voor korte uitleg   *

 

 

   
Overzicht van alle dagschotels - Menu voor 1 persoon
    
  

   

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina