_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Appelsien met kaneel

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

Appelsien met kaneel

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 

Nagerecht

Nagerechten - Fruit - Eenvoudig - Marokko

4 personen

 

 BENODIGDHEDEN :

4 appelsienen, 1 koffielepel kaneelpoeder  

T u i n k r u i d e n : enkele blaadjes verse munt voor de afwerking

BEREIDING :

De appelsienen pellen en in dunne schijfjes snijden (ongeveer 3 mm dik).  Deze op een groot bord (of afzonderlijke kleine bordjes) schikken.

Bestrooien met de kaneelpoeder.  Zet koel weg tot het serveren en garneren met een blaadje verse munt.

 

Serveersuggestie :  bij een Marokkaans menu, maar past ook als een licht nagerechtje bij om het even welke menu

Variante : je kan ook nog schijfjes banaan erbij serveren (besprenkel deze wel met een beetje citroensap)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina