_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Kalfsgebraad met rucola

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

Mijn nieuwste RECEPTEN

Koken voor 1 persoon

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

 

 

Voorgerecht

Vlees - Gevogelte - Voorgerechten - Salades - Eenvoudig - Creatief met restjes

1 persoon

 

 BENODIGDHEDEN :

Een handvol verse rucola, 60 gr gebakken kalfsgebraad (koud en in fijne sneetjes), een koffielepel kappertjes, peper van de molen

Voor de saus: 1 eetlepel mayonaise, 1 koffielepel tomatenketchup, 1 koffielepel balsamico azijn  

BEREIDING :

De rucola spoelen en midden op een bord schikken.  
De fijne sneetjes kalfsgebraad over de rucola leggen.

De saus maken: roer alle ingrediŽnten goed door mekaar tot een gebonden saus.

De saus over het vlees lepelen en afwerken met de kappertjes.

Nog even kruiden met verse peper van de molen.  

 

Serveersuggestie :  opdienen met stokbrood

Variante : kalfsgebraad vervangen door gebakken kippenfilet (koud en iets dikkere sneden).

Wijntip : een droge witte wijn (vb. Pinot Grigio)

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina