_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Kwarteleitjes met preischeuten

 

Alfabetische overzicht RECEPTEN

MENU waarin dit gerecht verwerkt is

Mijn 50e verjaardagsmenu

 

Hapje

Hapjes - Eieren - Groenten - Eenvoudig - Voorgerechten

12 stuks

 

 BENODIGDHEDEN :

12 kwarteleitjes, 1 doosje verse preischeuten, een klein potje rode lompviseitjes  

BEREIDING :

De kwarteleitjes hard koken (ongeveer 4 minuten) en laten afkoelen.

De eitjes pellen en in de lengte middendoor snijden.  In kleine schaaltjes een toefje preischeuten op de bodem leggen, er 2 halve eitjes bovenop leggen en afwerken met een beetje lopviseitjes op elk eitje.

 

Serveersuggestie :  in kleine schaaltjes als aperitiefhapje

Variante : op een bordje schikken, 3 eitjes per persoon en als voorgerecht opdienen

Wijntip : om het even welke aperitiefwijn

 

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina