_____________________________________________________________________________________________________________________________________
icon GDV     GUIDO DE VLIEGHER     icon GDV
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Wandelen * Start in Grammene *

Wandeling 'Grammene en Gottem'.

Lengte 9,9 km   -   uitbreiding tot 15,8 km

 

        BESCHRIJVING

        KAART en ROUTE

        FOTO'S

 

        Andere wandelingen in Grammene

 

 

 BESCHRIJVING   -   Wandeling ' Grammene en Gottem'

Start aan de kerk in Grammene.  Ga naar de grote baan en sla hier rechts af, verder door het dorp wandelen en net over de spoorweg rechts afslaan.

( * )  uitbreiding langs de 'Oude Leie'

De spoorwegbrug oversteken en dan links het pad ingaan, aan het water opnieuw links afslaan en onder de brug doorgaan en het pad verder volgen.

Net vr de grote baan de aardeweg met bomenrij links ingaan.  Op het einde rechts volgen tot je aan de Leie uitkomt.  Hier rechtsaf langs de Leie linkeroever blijven verder wandelen en onder Machelenbrug doorgaan.  De eerste straat rechts ingaan (Ardense Jagers) en aan de splitsing de bocht rechts blijven volgen.

Even verder kom je aan de kerk van Gottem, maar ondertussen passeer je aan het straatje rechts (Polderweg) de Huisbrouwerij 'Sint Canarus' (proeflokaal elke zondag open, brouwerijbezoek mogelijk op aanvraag).

Ga  naar de grote baan en sla hier links af.  De eerste weg op de rechterkant ingaan en op het einde ervan de weg links verder gaan.  In de eerste bocht de weg rechts ingaan tot het einde en dan rechts afslaan.

Op het einde van deze baan links afslaan en in de bocht rechts blijven volgen.  Even verder de eerste straat links ingaan en op het einde de grote baan links volgen tot aan het centrum van Grammene en het beginpunt van de wandeling.  

 
Lengte wandeling : 9,9 km
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uitbreiding tot : 15,8 km
 

( * )  je kan hier net vr de brug links afslaan en 'de oude Leie' volgen.  Als het pad ophoudt, links de weg volgen tot aan het einde en dan rechts de straat ingaan.  Verder rechts blijven volgen en als je aan het kanaal komt, rechts afslaan.  Waar de Leie en het Schipdonkkanaal samenkomen kan je rechts naar een info-bord gaan.  Wandel verder langs het pad naast de 'oude Leie' tot je terug aan de spoorwegbrug komt.  Hier rechtdoor gaan onder de brug en het pad verder volgen.

 

 

www.guidodevliegher.be

 

 

horizontal rule

   Je kan deze wandeling ook starten in Gottem

horizontal rule

 

KAART  en ROUTE   -   Wandeling ' Grammene en Gottem'

 

wan_gr2.jpg (88481 bytes)

Klik op de kaart om te vergroten

FOTO'S   -   Wandeling ' Grammene en Gottem'

 
 

Grammene 044.jpg (1302494 bytes)

Zicht op Grammene, door de Vierendeelbrug
 

 

Grammene 057.jpg (1763795 bytes)

Het wandelpad langs de 'oude Leie'
 

 

Nieuw 040.jpg (1354617 bytes)

Huisbrouwerij Sint Canarus in Gottem
 

Foto's.JPG (16172 bytes)

Home Page    <<  www.guidodevliegher.be  >>   Startpagina